Iparágak, amelyeket kiszolgálunk

Az Ecolab 25 000 értékesítési és szolgáltatási munkatársa az iparág legnagyobb és legjobban képzett, közvetlen értékesítéssel és szolgáltatással foglalkozó munkaereje. Naponta küldjük el szakértőinket az ügyfelek telephelyeire a világ minden táján: éttermekbe, szállodákba, kórházakba, gyárakba, finomítókba és egyéb vállalkozásokhoz, amelyek 170 országban több mint 40 különféle ágazatot ölelnek fel. 

Célunk, hogy az Ön legértékesebb partnere legyünk .

Az Ecolab több mint 27 000 értékesítési és szolgáltatási munkatársa az iparág legnagyobb és legjobban képzett, közvetlen értékesítéssel és szolgáltatással foglalkozó munkaereje. Naponta küldjük el szakértőinket az ügyfelek telephelyeire a világ minden táján olyan vállalkozásokhoz, amelyek több mint 40 ágazatot ölelnek fel. 

Szervizcsapataink a helyszínen ellenőrzik a rendszereket és technológiákat, hogy adatokat gyűjtsenek és biztosítsák azok megfelelő működését, megosszák a bevált gyakorlatokat, képzést biztosítsanak, elősegítsék a biztonságot, megoldják a kihívásokat és segítsenek az ügyfeleknek felismerni technológiáink és programjaink összes előnyét. Minden helyszíni látogatás mélyebb betekintést nyújt az ügyfél működési tevékenységeibe, amely az alapja a vendégek és alkalmazottak elégedettségének javítását, az élelmiszer-biztonság fenntartását, a működési hatékonyság javítását, a fenntarthatósági célkitűzések elérését, a biztonság növelését és a márka hírnevének védelmét célzó érdemi ajánlásoknak.