Partneri együttműködés a globális kihívások megoldásának támogatásában

Az Ecolabnál ez az, amiben a legjobbak vagyunk. 44.000 munkatársunk több mint 170 ország csaknem hárommillió ügyféltelephelyén kínál átfogó megoldásokat, adatközpontú ismereteket és személyre szabott szolgáltatást az élelmiszer-biztonság elősegítésére, a környezet tisztaságának és biztonságának megőrzésére, a víz- és energiafelhasználás optimalizálására, valamint a működési hatékonyság és fenntarthatóság javítására.

Mindenhol ott vagyunk, ahol számít

Az Ecolab több mint 25.000 értékesítési és szolgáltatási munkatársa, az iparág legnagyobb és legjobban képzett, közvetlen értékesítéssel és szolgáltatással foglalkozó személyzete segíti az ügyfeleket – az éttermektől és szállodáktól kezdve az áramszolgáltató és gyártó létesítményekig – takarítási, fertőtlenítési, víz- és energiagazdálkodási kihívásaik megoldásában. A világ számos legelismertebb márkája támaszkodik az Ecolabra, amely segít biztosítani a működési hatékonyságot, a termékintegritást és a márkahírnevet.

Személyre szabott szolgáltatás

Az Ecolab alapvető versenyelőnye az iparágban vezető helyet elfoglaló értékesítési és szolgáltatási munkaerejében rejlik. Az ügyfeleket érintő minden kihívás egyedi, ezért 25.000, területi szaktanácsadó munkatársunk partnerként működik együtt az ügyfelekkel saját létesítményeikben, személyre szabott konzultációt és szolgáltatást biztosítva. Szakértőink szigorú eljárást alkalmaznak az adatok begyűjtésére, fejlett technológiát használnak, újragondolják a folyamatokat és megoldást kínálnak az ügyfelek egyedi gazdasági, szociális és környezeti kihívásainak kezelésére.

Minden, területi szaktanácsadó mögött egy kutatókból, tudósokból, mérnökökből, szabályozási szakemberekből és egyéb szakértőkből álló csapat áll, akik szorgalmasan dolgoznak azon, hogy kezelni tudják ügyfeleink kihívásait, új megoldásokat fejlesszenek ki és kielégítsék a felmerülő igényeket.

Innovatív megoldások

Az Ecolab nagy múlttal rendelkezik az innováció terén. Stratégiánk az exponenciális ügyfélértéket teremtő kémiára, digitális technológiára és szolgáltatásra épül. Az 1.200 tudóst, mérnököt és műszaki szakembert számláló csapatunk olyan, kategóriáikban legjobb megoldásokat alkotnak, amelyek beszerzése és fejlesztése felelősségteljesen, az emberi és környezeti hatásokra odafigyelve történik. Az alapvető technológiák, köztük az antimikrobiális hatású készítmények, az adagolás és megfigyelés, a személyi és környezeti higiénia, a polimerek, a felületaktív anyagok, a szilárd vegyi anyagok, a vízgazdálkodás és az adatelemzés terén szerzett szakértelmünkkel hozzájárulunk ügyfeleink működési hatékonyságának, termékminőségének és biztonságának javításához.

Célunk és jövőképünk

Célunk egyesít minket; ez a cél pedig az, hogy tisztábbá, biztonságosabbá és egészségesebbé tegyük a világot, segítsük sikerre vinni a vállalkozásokat, miközben megóvjuk az embereket és a létfontosságú erőforrásokat. Jövőképünk szerint pedig szeretnénk világelsők lenni a vízi, higiéniai és antimikrobiális technológiák és szolgáltatások terén, tehát szeretnénk biztosítani és megóvni azt, ami létfontosságú: a tiszta vizet, a biztonságos élelmiszereket és az egészséges környezetet.

Akkor érünk el sikert, ha ügyfeleink is sikeresek.

 

Az Ecolab mindenhol ott van, ahol számít. Mert amit teszünk – és ahogyan tesszük – mindenhol számít.

Vízmárkánk

Nalco Water

Az Ecolab Nalco Water nevű vállalata innovatív megoldásokat kínál a vízkezelés és -gazdálkodás, a folyamatfejlesztések és szennyezőanyag-csökkentés terén; optimalizálja a termékminőséget és a működési költségeket ügyfeleink számára, miközben csökkenti azok környezetre gyakorolt hatását.