A Nalco Waterről

A Nalco Water, a világ vezető vízkezelési és folyamatfejlesztési szolgáltatója, olyan ügyfelekkel áll partneri kapcsolatban, amelyek innovatív megoldásokat keresnek a víz és erőforrások szűkössége tekintetében. Ecolab-vállalatként tökéletesen egyetértünk a vállalati jövőképpel, miszerint globális vezetők szeretnénk lenni a víz-, a higiéniai és az energiatechnológiák és -szolgáltatások terén, miközben biztosítjuk és megóvjuk azt, ami létfontosságú. 

A Nalco Water maga az innováció

A Nalco Waternél a vízgazdálkodás a szenvedélyünk. Minden működési struktúra egyedi, ezért a Nalco szakemberei minden ügyfél üzleti céljait és vízigényét egyénileg közelítik meg, majd feltárják, hogyan lehetne a rendszereik hatékonyságát fokozni. 

Fejlődő víztechnológia

A 3D TRASAR™ technológia forradalmasította a vízgazdálkodást azáltal, hogy ügyfeleinknek teljes valós idejű hozzáférést biztosít saját vízrendszereikhez. A kémia, a távvezérelt szolgáltatások, a megfigyelés és az automatizált vezérlés ötvözésével ez a technológia hozzájárul az ügyfelek hatékonyságának növeléséhez, miközben csökkenti a víz- és energiafelhasználást. 

A vízzel és a folyamattal kapcsolatos kihívások kezelése

Vízügyi szakértelmünk egyedülálló, csakúgy, mint az ügyfelekkel való együttműködésünk, amikor a legnehezebb kihívások megoldása a cél. Sokféle vállalkozással dolgozunk együtt: a kereskedelmi célú épületektől kezdve az élelmiszer-feldolgozó ágazaton, az autóiparon, a villamosenergia-termelő, vegyszerekkel és primer fémekkel foglalkozó ágazatokon át az olyan feldolgozó iparágakig, mint a papírgyártás és bányászat.