Tejtermékek gyártása
glass of milk

Tejtermékek gyártása

A tejipari gyártóüzemek a különböző termékek széles skáláját állítják elő különböző higiéniai szükségletek és kihívások közepette az UHT folyékony tejtől kezdve a kifinomult probiotikus joghurt alapú italokig (mixelt termékek, jégkrém, tejdesszertek, sajt). Sok eljárás ebben a szegmensben jelentős mennyiségű közművek által szolgáltatott energiát fogyaszt, ezért nagy jelentőséggel bír a költségkontroll és az optimalizálás is.

Az Ecolab termékei és rendszerei segítenek abban, hogy a tejipar egyedi igényeinek megfelelően minden gyártó berendezést – melyek kifinomult, számítógépes adagoló rendszerekkel vannak felszerelve – hatékonyan tisztítson és fertőtlenítsen.

Az Ecolab testre szabott megoldásokat kínál a kritikus folyamatokra és a működési problémákra, mint víz-és energiagazdálkodás, vegyszer használat és tárolás, szennyvízkezelés. Partnereink az alábbi előnyökben részesülnek:

  • A ma elérhető legátfogóbb tisztítási- és fertőtlenítési termékpaletta;
  • A piacon egyedülálló szakértői szolgáltatási színvonal;
  • Innovatív és értékközpontú megoldások;
  • Egyénre szabott kezelési és eljárási rendszerek.

Sajtgyártás

A különböző típusú sajtok esetén, legyen az lágysajt, félkemény- vagy kemény sajt, egy dolog közös: az azokat gyártó sorokhoz kivételesen magas higiéniai színvonalat kell...

Tej

A növekvő kereslet a hosszabb eltarthatóságú pasztőrözött tej iránt a higiénia normák további erősödését okozzák a tejiparban.

Fagylalt

A fagylaltok piaca egyre növekvő tendenciát mutat. Az előállított áruk is egyre változatosabbak, és igaz ez a gyártási folyamatokra is. A megfelelő döntés meghozatala a...
Back to Top