Szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok

A szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok, ízesített vizek, teák és izotóniás italok egyre növekvő kínálatának kiszélesítése rugalmasságot és magas szintű működési hatékonyságot igényel. A termékek szezonálisak, az üdítőital gyártók és palackozók sikerének alapvető feltétele a gyorsaság és a jól feltöltött terjesztési hálózat. Rendkívül fontos tényező a siker szempontjából az a higiéniai partner, aki képes támogatni ezt a folyamatot és a kulcsfontosságú elvárásokat.

 

Ecolab felismerte ezt a problémát és néhány évvel ezelőtt személyre szabott programokat fejlesztett ki a legfontosabb követelményeknek megfelelően. A programok felölelik a gyors CIP rendszerek, beleértve a szirup szobára szakosodott rendszereket, automatizált és félautomata töltő higiéniai koncepciókat, aszeptikus és nem aszeptikus-vonalakat, nedves és száraz pályakenőanyagokat melyek a különböző csomagolásokhoz lettek tervezve, ládamosó megoldásokat és rengeteg más alkalmazást. Az Ecolab is tervez testre szabott megoldásokat operatív kérdések megoldására, mint a víz-és energiagazdálkodás, vegyszer felhasználás és tárolás, szennyvízkezelés. Az Ecolab partnerség magában foglalja:

Következetes és jól bevált programok bevezetését és teljesítését jelenti szerte a világon, magas szolgáltatási színvonalat, amely képes biztosítani a viszonyítási normákat bármely üzem esetén, innovatív programcsomagokat, amelyek kézzelfogható hozzáadott értéket és előnyöket biztosítanak, valamint kétségtelenül a legátfogóbb tudást adják az ipari alkalmazások terén.

 

Back to Top