Juice és gyümölcsitalok gyártása

A koncentrátumból és friss gyümölcsből előállított gyümölcsitalok állandóan növekvő kínálatának kiszélesítése rugalmasságot és magas szintű működési hatékonyságot igényel. A termékek szezonálisak, a gyümölcsital gyártók sikerének alapvető feltétele a gyorsaság és a jól feltöltött terjesztési hálózat. Rendkívül fontos tényező a siker szempontjából a jól megválasztott higiéniai partner.

 

A kulcsfontosságú követelmények meghatározásához, egyénre szabott programokat dolgoztunk ki, amelyek középpontjában a gyümölcsital gyártás folyamatának kritikus tényezői állnak.

A programok felölelik a gyors CIP rendszereket, beleértve a szirup szobára szakosodott rendszereket, automatizált és félautomata töltő higiéniai koncepciókat, aszeptikus és nem aszeptikus-vonalakat, nedves és száraz pályakenőanyagokat melyek a különböző csomagolásokhoz lettek tervezve, ládamosó megoldásokat és rengeteg más alkalmazást. Az Ecolab is tervez testre szabott megoldásokat az operatív kérdések megoldására, mint a víz-és energiagazdálkodás, vegyszer felhasználás és tárolás, szennyvízkezelés.

Az Ecolab partnerség magában foglalja:

  • Következetes és jól bevált programok bevezetését és teljesítését jelenti szerte a világon,
  • magas szolgáltatási színvonalat, amely képes biztosítani a viszonyítási normákat bármely üzem esetén,
  • innovatív programcsomagokat, amelyek kézzelfogható hozzáadott értéket és előnyöket biztosítanak,
  • valamint kétségtelenül a legátfogóbb tudást adják az ipari alkalmazások terén
Back to Top