Gyorsétterem

Nem csak termékeket, megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Ehhez pedig kérdéseket teszünk fel arról, hogy valójában mire is van szüksége. A megoldáshoz olyan tényezőket veszünk figyelembe, ami igazán számít vállalata számára, pl. az alkalmazottak és a vendégek biztonsága, költséghatékonyság, működési hatékonyság, illetve idő és munkaerő gazdálkodás.

A Kay Programon keresztül a tisztító- és fertőtlenítőszerek és szolgáltatások vezető nemzetközi beszállítója vagyunk a gyorséttermi iparág számára. Függetlenül attól, hogy vállalata egy vagy 100 országban üzemel, a testreszabott programjaink segítségével a lehető legmagasabb szintű tisztaságot és fertőtlenítést, élelmiszerbiztonságot és márkavédelmet érheti el.

Az Ecolab iparra fókuszáló kutatásai és fejlesztései segítségével partnerséget alakít ki a vegyészekkel, mérnökökkel és mikrobiológusokkal. Ennek eredményeképpen testreszabott, átfogó megoldásokat tudunk biztosítani, mellyel a biztonság és a hatékonyság javulását érheti el. Ezen felül a helyi képviselőkből álló csapatunk teljeskörű problémamegoldó szolgáltatást is biztosít, ideértve az élelmiszer felszolgálási környezetben található anyagfelületek és berendezések ’tisztíthatósági’ analízisét.

A termékeink úgy vannak kialakítva, hogy ne tegyenek kárt a felületekben, a berendezésekben vagy az alkalmazottakban. A termékek olyan adagolóban kerülnek forgalomba, melyek biztonságosak és könnyen használhatóak. Ez lecsökkenti a vízfelhasználást és a hulladék mennyiségét, miközben megfelelő adagolást, alacsony karbantartást és alacsony költségeket eredményez.

Kérjük, válasszon ki egy alkalmazási területet vagy vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot a ’QSR Division' kiválasztásával.

Back to Top