Kereskedelmi és ipari létesítmények

Az Ecolab tudatában van annak, hogy az ipari szektorban a tiszta környezet fokozza a minőség érzetét. Az Ön szektorában a speciális szennyeződések egyedi kihívásokat eredményeznek. Ezen túlmenően, Ön elkötelezett abban, hogy alkalmazottainak biztonságos munkakörnyezetet biztosítson és elkerüljön az alkalmazottak egészségét érintő minden kockázatot.

Mint egy adott kereskedelmi létesítmény üzemeltetője, az Ön elsődleges célja olyan környezet létrehozása, amely egyaránt szolgálja az ügyfelek és az alkalmazottak jó közérzetét. A létesítmény észlelhető tisztasági foka tehát különösen fontos tényező. Az Ecolab ismeri a kiváló tisztítási eredmények biztosításának napi igényét és testre szabott megoldásokat kínál boltok, bevásárló központok, barkács áruházak, valamint irodaépületek számára.

Az Ecolab kereskedelmi és ipari létesítmények számára készült 360o-os védelmi programját úgy tervezték, hogy adott helyre specifikus megoldásokat nyújtson, amelyek segítik Önt abban, hogy műveletei tiszták, biztonságosak és hatékonyak legyenek. Képzett szakember gárdánk aktív módon támogatja Önt napi tevékenységében, előre megtervezett és sürgősségi látogatások keretében egyaránt.

A 360o-os védelem segíti Önt:

  • A tisztító hatás maximalizálásában jól bevált termékei által, akár specifikus szennyeződések esetében is
  • Alkalmazkodni az adott helyszín egyedi igényekhez, akár nagy felületekre vonatkozó megoldásokkal
  • Kantin és konyhai berendezések tisztán és csillogóan tartásában, hogy elkerülje az élelmiszerrel terjedő betegségek mindennemű kockázatát
  • Folyamatok optimalizálásában, hogy időt tudjon megtakarítani
Back to Top