Fogyasztásra kész élelmiszerek

A fogyasztásra kész élelmiszerek előállítása komplex termelési környezet, mely magában foglalja az automatikus és manuális folyamatok kombinációját számos, különböző eredetű és érzékenységű alapanyaggal. Ez a sokrétűség, a gyártósorok gyakori változása és a sokféle késztermék előállítása azonos berendezések használatával jelentős kockázattal járnak az ízesítők, színezékek, allergének és mikroorganizmusok által okozott keresztszennyeződések miatt.

 

A szigorú ellenőrzési rendszerek és kipróbált eljárások döntő fontosságúak a meghatározott minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások és a keresztszennyeződés megakadályozása szempontjából. Ezen szabványok bárminemű megsértése költséges következményekkel járhatnak a lejárati idő módosításától a teljes forgalomból való kivonásig és a márkanév feddhetetlenségéig egyaránt.

Az Ecolab egyedi programokat nyújt az Élelmiszeripar számára, amelyek magukban foglalják a higiéniai hiányosságok azonosítását, a személyi higiéniát és hozzáférés vezérlést, innovatív nyílt felületi higiéniai berendezéseket és tisztítószereket, speciális élelmiszeripari felületkezelő termékeket, higiéniai ellenőrzést és az egyedülálló higiéniai ellenőrzési és felügyeleti rendszert, amely minden higiéniai beavatkozást nyomon követ és dokumentál.

Partnereinknek biztosítjuk:

  • A jelenleg elérhető legátfogóbb tisztítási és fertőtlenítési termékeket;
  • A piacon egyedülálló szakértői szolgáltatást;
  • Innovatív és értékközpontú megoldást minden élelmiszer-feldolgozó ágazatban;
  • Egyénre szabott kezelési és eljárási rendszert.

 

 

Back to Top