Tisztaság, melyre számíthat

Az Ecolab ingyenes oktatási és képzési segédanyagokat biztosít a Covid19-járványról.

 

Napjainkra a szállás vagy az étterem kiválasztásakor döntő tényezővé vált az egészségügyi előírások betartásának biztosítása. Az Ecolab vizuális azonosító rendszert biztosít HoReCa-ügyfelei számára, amely segíti a vendégeket a professzionális takarítási rendszereket használó helyek kiválasztásában. Továbbá az Ecolab úgy döntött, hogy megosztja tudását és tapasztalatát a Covid19-világjárvány által érintett összes iparág képviselőivel. A vállalat a weboldalán hozzáférést biztosított számos ingyenes képzési segédanyaghoz, valamint tisztítási és fertőtlenítési tervekhez, falon elhelyezhető utasításokhoz vagy az egyes területekre vonatkozó ellenőrző listákhoz.

A HoReCa iparágban mára a legmagasabb szintű higiéniai szabványok garantálása kétségkívül az üzleti siker kulcsa. Elengedhetetlen követelménnyé vált, hogy az ügyfelek és az alkalmazottak teljes biztonságban érezzék magukat minden egyes létesítményben, valamint az, hogy a létesítmény átfogó higiéniai rendszert működtessen. A szállodák és az éttermek követik a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az országos Tisztifőorvos iránymutatásait.  Azonban egyre több vállalat próbál egy lépéssel előrébb járni, vagyis sokkal szigorúbb biztonsági intézkedéseket bevezetni, illetve szüntelenül ellenőrizni a belső takarítási eljárások javulását. A víz, az élelmiszer-biztonság és a fertőzések megelőzésében technológiákat és szolgáltatásokat nyújtó, világvezetőnek számító Ecolab ebben kíván segíteni a vállalatoknak. Az Ecolab szakértői csapata kidolgozta az ingyenes hozzáférésű ’Töretlen helyreállítás’ elnevezésű programot, amely olyan eszközöket és segédanyagokat tartalmaz, amelyek segítik a vállalatokat a munkájuk megszervezésében a világjárvány idején, ezáltal biztosítja a biztonságos működést.

– A világjárvány kezdete óta azon dolgozunk, hogy korlátozzuk a SARS-CoV-2 vírus terjedését. Támogatjuk a vállalatokat és az intézményeket a biztonságos munkakörnyezet létrehozásában és a szükséges biztonsági intézkedések végrehajtásában. Meggyőződésem, hogy a nemzetközi szakértői csapatunk által kidolgozott segédanyagok megkönnyítik a szállodák és éttermek működését, valamint segítenek abban, hogy megfeleljenek ezen nehéz időszak kihívásainak – nyilatkozta Aneta Krupa, az Ecolab közép- és kelet-európai intézményi szegmensének marketingmenedzsere. – A Töretlen helyreállítás program a koronavírussal kapcsolatos ismeretek ingyenesen elérhető gyűjteménye. Képzési segédanyagokat, webes szemináriumokhoz való hozzáférést, kész tisztítási eljárásokat és a vásárlói környezet kulcsfontosságú területeinek tisztításához szükséges részletes utasításokat tartalmaz. A szállásadók és az éttermek a tevékenységeikhez igazított takarítási és fertőtlenítési tervekhez, papír és elektronikus változatban elérhető ellenőrző listákhoz, valamint nyomtatásra előkészített fali ábrákhoz férhetnek hozzá – tette hozzá Aneta Krupa.

Minden segédanyag elérhető a következő címen: https://ecolab.com/coronavirus 

 

Tisztaság, melyre számíthat

Napjainkban a vendégek nemcsak a legmagasabb szintű tisztaságot várják el az éttermektől, a vendéglátóhelyektől és a szállodai létesítményektől. Látható és olvasható információkat is akarnak a fertőtlenítéshez és a higiéniai biztonsághoz használt módszerekről és eszközökről. Szemmel látható megnyugvásra van szükségük a tisztasággal, valamint a biztonsági és egészségügyi követelményekkel kapcsolatban.”

  – Ügyfeleink támogatása érdekében vizuális azonosító rendszert hoztunk létre: ez a ’Tisztaság, melyre számíthat’ című program. Ajtóra akasztható táblák, ablakmatricák és szórólapok tartoznak ide, amelyek információkat tartalmaznak a partnerségről és a professzionális Ecolab-termékek használatáról. A fogyasztók megismerhetik belőlük a létesítményben a biztonságuk érdekében követett egészségügyi eljárásokat. Az elismert takarítási módszerek használatának tudatában, valamint egy jól ismert márka látható jelenlétének köszönhetően a vendégek szívesebben élnek az éttermek és a szállodák ajánlataival – nyilatkozta Aneta Krupa, az Ecolab közép- és kelet-európai intézményi szegmensének marketingmenedzsere.

 

Ha többet szeretne megtudni, lépjen kapcsolatba az Ecolab képviselőjével.

 

 

Ecolab

Az Ecolab (ECL) több mint kétmillió ügyfélhelyszín megbízható partnereként globális piacvezető a higiéniai, víztechnológiai és energetikai megoldások és szolgáltatások terén, amelyek megóvják az embereket és a fontos erőforrásokat. A cég évi 14 milliárd dolláros forgalmat ér el, és 48 000 munkatárssal dolgozik. Az Ecolab átfogó megoldásokat, adatalapú információkat és helyszíni megoldásokat biztosít az élelmiszer-biztonság, a tiszta környezet, az optimális víz- és energiafelhasználás és a hatékonyabb működés érdekében az élelmiszeripari, egészségügyi, energetikai, vendéglátási és ipari piacokon működő ügyfeleknek több mint 170 országban világszerte. Ha további híreket és információkat szeretne kapni az Ecolabról, látogasson el a következő weboldalra: www.ecolab.com.

 

Megtalál minket a Twitteren: @ecolab, Facebookon: facebook.com/ecolab, LinkedInen: Ecolab és Instagramon: Ecolab Inc.

 

 Back to Top