A Manchester United új higiéniai és fenntarthatósági szintet állít fel az Ecolab segítségével

Miközben a futballklubok az új szezon kezdetére arra készülnek, hogy a szurkolókat teltházzal tudják fogadni, a Manchester United innovatív partnerséget kötött az Ecolab-al - a víz-, higiénia- és fertőzésmegelőzés globális vezetőjével -, hogy átvegye annak tudományos alapú megoldásait az Old Trafford és Carrington pályákon.

A Manchester United az Ecolab szakértelmére, fenntartható higiéniai megoldásaira támaszkodva tisztább környezetet teremta rajongóknak és segíti a közegészséget, miközben az Old Trafford 17 hónapra készül megnyitni kaputi a lehető legnagyobb tömegek előtt.

Az Ecolab közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a 170 országban működő vállalkozások támogatása terén, amelyek kiváló higiéniát biztosítanak, hatékonyabb és fenntarthatóbb működést tesznek lehetővé. Ez a kiterjedt partnerség ötvözi az Ecolab szaktudását a Manchester United tisztább, fenntarthatóbb jövőre való összpontosításával. Ezenkívül a klub elkötelezte magát, hogy együttműködik az Ecolab -lal, hogy magasabb tisztaságot biztosítson a szigorú tisztítási protokollok, képzések és auditok alapján, amelyek révén a klub megkapja a hivatalos Ecolab Science Certified™ seal minősítést.

A United ikonikus Old Trafford stadionjának és Carrington edzőpályájának minden területét Ecolab kézfertőtlenítővel szerelték fel, amelyet a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) is használ. Az Ecolab megoldásai és technológiája az ülőhelyektől, vendéglátó dobozoktól és konyháktól kezdve az öltözőkig, képzési lehetőségekig és irodaterületekig a klub minden részében a rajongók, a játékosok és a személyzet javát szolgálja.

A testreszabott textilhigiéniai megoldások a United mosodájának textilápolási megoldása jobb minőséget, biztonságot és fenntarthatóságot biztosít a mezek és ágyneműk mosásakor; és a klub díjnyertes földmunkáscsapata tanácsot kap arról, hogyan lehet optimalizálni a pályák öntözésére használt víz minőségét, és hogyan lehet a lehető legjobb játékfelületeket biztosítani a szezonban az Old Traffordon és Carringtonon.

A partnerség előnyeinek maximalizálása érdekében az Ecolab saját szakértőt nevezett ki, aki tanácsot ad a Manchester Unitednek, és felügyeli az új megoldások és technológiák megvalósítását a klubban.

A Manchester United Operatíg Igazgatója, Collette Roche mondja:

„Szurkolóink, alkalmazottaink és játékosaink biztonsága mindig a Manchester United prioritása lesz. Miközben az Old Trafford teljes újranyitására készülünk, felismerjük, hogy minden eddiginél fontosabb az amúgy is magas higiéniai és fertőzésmegelőzési színvonal emelése."

„Örömmel várjuk, hogy együtt dolgozhassunk az Ecolab-al, hogy elnyerjük hivatalos Ecolab Science Certified pecsétjét, hogy a klub minden látogatója láthassa elkötelezettségünket a magasabb szintű tisztaság biztosítása és a lehető legjobb élmény elérése mellett.”

"A klubbal való partnerség kezdetének megünneplése érdekében az Ecolab a Manchester United Alapítvánnyal karöltve együttműködik a jövőbeni projektekben az Alapítvány Greater Manchesterben működő partneriskolák hálózatán belül."

"A Manchester Uniteddel folytatott partnerségünk révén izgatottan várjuk, hogy segítsünk újra összekapcsolni a rajongókat az általuk kedvelt klubbal azáltal, hogy tisztább, biztonságosabb gyakorlatokat vezetünk be az egész klubban, és bemutatjuk azokat az átalakító eredményeket, amelyeket minden nap ügyfeleink számára biztosítunk” - mondja Christophe Beck, az Ecolab Ügyvezető igazgatója.

„Célunk, hogy támogassuk a globális gazdasági és társadalmi fellendülést higiénikusabb és fenntarthatóbb gyakorlatok előmozdításával. Ipari, egészségügyi és vendéglátóipari tapasztalatainkra és tudományos szakértelmünkre építve továbbra is segíteni fogunk olyan szervezeteknek, mint a Manchester United, hogy olyan tapasztalatokat szerezzenek, amelyek védik a közegészséget, miközben megőrzik bolygónk egészségét. ”

Learn more about our partnership with Manchester United.Back to Top