Kultúra

Minden Ecolab vállalatnál ugyanaz az Ecolab kultúra működik. Kultúránk világos, túlmutat földrajzi és nyelvi határokon és vállalatunk minden lépésében felfedezhető.

Szellemiség
Az Ecolab munkatársai adják a vállalat szívét és lelkét. Éhesek vagyunk a sikerre, elhivatottsággal küzdünk a céljainkért, szembenézünk az ismeretlennel, bátran kockáztatunk és biztosak vagyunk abban, hogy szívós, kitartó munkával képesek vagyunk eredményeket elérni.  Mindenek felett pedig örömöt lelünk munkánkban és ügyfeleink kiszolgálásában.


Büszkeség
Kivételes szolgáltatás és kivételes termékek. Örömmel mutatjuk be kiváló minőségű szolgáltatásainkat és termékeinket minden ajánlatunkban. Nem számít milyen nagy a projekt, vagy milyen egyszerű a kérés, minden válaszunkban a tökéletességre törekszünk. Büszkeséggel képviseljük vállalatunkat.

 

Határozottság
Ambiciózusak és törekvők, hajthatatlanok és eltökéltek, lelkesek és energikusak vagyunk. Szeretjük a versenyhelyzeteket. A kihívások a sikerhez vezető utat jelentik számunkra, amelyek által fejlődhetünk. Igazi csapatként dolgozunk együtt, hogy nap mint nap megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, hogy túlszárnyaljuk saját csúcseredményeinket és szervezetünket további sikerek felé vezessük.

 

Elkötelezettség

Meggyőződéseink és becsületünk köt össze bennünket. Értékeljük a támogatást, mert azon vagyunk, hogy mind egymást, mind ügyfeleinket segítsük. A lojalitás a legnagyobb érték nálunk. Őszinték vagyunk egymáshoz és közös ügyünkhöz.

 

Szenvedély

Teljes szívvel hiszünk vállalatunkban; a kitűzött célokat küldetésünknek tekintjük és fáradhatatlanul dolgozunk megvalósításukon. Ennél is fontosabb, hogy igazán hiszünk egymásban, vigyázunk egymásra és  támogatjuk egymást.

 

Tisztesség

Professzionális. Szavahihető. Megbízható. Őszinte. A vállalatunkat jellemző tisztességesség nagy előnyünk és arra törekszünk, hogy fenntartsuk az egész világon. Ragaszkodunk magas követelményeink betartásához mint például a korrekt üzleti magatartáshoz és az etikus viselkedéshez.  Megosztjuk egymással elvárásainkat és arra törekszünk, hogy közös értékeken, bizalmon és jóindulaton alapuló munkahelyünk legyen.  

Back to Top