Üzletágak

Szennyeződések ellenőrzése: A Shield Medicare termékcsalád piacvezető a speciális szennyeződések ellenőrzésére szolgáló termékek kínálatában a gyógyszeripari, biotechnológiai, egészségügyi és orvosi eszköz iparban világszerte.

Vendéglátás & Étkeztetés: Tisztító és fertőtlenítő termékek, programok és szolgáltatások az étekztetés, vendéglátás, egészségügy, kiskereskedelem, épületgépészeti iparágak számára, beleértve a gépi mosogatás, helyi mosodák, takarítás, vízszűrés és kondicionálás, élelmiszer biztonság termékei, speciális konyhai és mosodai termékek, medence és spa tisztítás.


Rágcsálóirtás: Szolgáltatás és technológia kártevők feltérképezésére, azonosítására, eliminálására és azok elterjedésének megelőzésére a kereskedelmi létesítményekben, valamint élelmiszerbiztonsági auditálás és tréning-szolgáltatások.

 Kórházhigiénia: Termékek és szolgáltatások, beleértve az egészségügyi személyzet számára alkalmas kézmosó-szereket, sebészeti bemosakodó-szereket, sebészeti eszközök újrahasznosításához és szilárd felületek fertőtlenítéséhez alkalmazott tisztító és fertőtlenítő termékeket.

Élelmiszer- és italipar: Tisztító és higiéniai termékek, berendezések, rendszerek és szolgáltatások az mezőgazdaság, italipar, sörfőzdék, gyógyszeripar, tejipar, húsipar, baromfiipari és élelmiszeripar számára.

 Textilhigiénia: Tisztító és higiéniai termékek, programok és szolgáltatások, beleértve a vizet újracirkuláltató energiatakarékos megoldásokat, adatkezelési rendszereket, munkaruha, fehérnemű és egészségügyi piacokat kiszolgáló ipari mosodák számára.

Back to Top