Töltő higiénia

A mai fogyasztói- és márka-központú Italipari piac megköveteli a magas szintű ivóvíz minőséget, jó ízt, hosszú felhasználhatósági időtartamú, vonzó csomagolású és áru termékeket. A gyártók nagy kihívás előtt állnak, hogy eltérő termékeket kínáljanak és növeljék piaci részesedésüket. Ez a rendkívül kiélezett, verseny-környezet nem teszi lehetővé, hogy hibákat kövessenek el. Még a töltési eljárás során elkövetett kisebb higiéniai pontatlanság is veszélybe sodorhatja a márka hírnevét és a termék biztonságosságát.

Az Ecolab ezen a területen szerzett hosszú távú tapasztalata segíthet ezt a kockázatot a minimumra csökkenteni. A töltési folyamatot nagyon komoly, egyénre szabott programokkal támogatjuk. Itt, a különböző felhasznált anyagok vonal-specifikus megoldást igényelnek – tisztítható és fertőtleníthető csomagolás, a visszaváltható csomagolás élettartamának megnövelése, a hulladék okozta kopás és törés csökkentése.

Az Ecolab egyénre szabott megoldásokat kínál a működési költségek, mint víz- és energiagazdálkodás, vegyszerfelhasználás és tárolás, valamint a szennyvízkezelés terén is.

Back to Top