A termelés, a működési hatékonyság és az állási idő minimum szinten tartásának igénye megköveteli az időben történő átállást az üzem termékváltásai vagy termelési időszakai között. Ebben a környezetben a jó higiéniai menedzsment alapvető fontosságú annak fontossága hogy a tisztítási folyamatokat és az összes többi tényezőt, amely hozzájárul az élelmiszer-biztonsághoz következetesen és hatékonyan működtessük.

Még láthatóan tiszta felületeken is elfogadhatatlan mennyiségű szennyeződés maradhat. Az allergének jelenléte, vagy az élelmiszer maradványok a mikrobák gyors szaporodását támogatják és súlyos, komoly kihatással vannak a késztermék minőségére, sértetlenségét és a fogyasztó biztonságára nézve.

Az Ecolab Higiéniai Ellenőrző megoldásai javítják az élelmiszer-biztonságot az egész márka védelmi stratégia részeként, azonnali visszacsatolást adnak és ellenőrzik a minőséget és HACCP programokat. Az Ecolab a rendelkezésre álló ismeretek és technikai erőforrások segítségével gyors higiéniai ellenőrzést ad az összes feldolgozó hely elérésével, mérettől függetlenül.

Back to Top