Habtisztítás: HYBRID & TOPAZ SYNERGY

A termelés, a működési hatékonyság és az állási idő minimum szinten tartásának igénye megköveteli az időben történő átállást a nyílt feldolgozó üzem termelési időszakai között.

A legjobb tisztítószerek kiválasztását amelyek megfelelnek a szennyeződés típusának és mértékének gondos körültekintéssel kell elvégezni, figyelemmel a gyártó üzemi berendezéseinek anyagára és tervezésére. Az egyedülálló üzemi elvárások és változatos, összetett szennyeződés típusok a szükséges eredmény elérése érdekében speciális szaktudást igényelnek.

Az Ecolab habosító termékkörét úgy tervezték, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak. A paletta három különböző termékcsoportot ölel fel melyek különböző hab állagú és behatási idejű termékeket tartalmaznak. Az Ecolab habtisztítószerei következetesen tiszta, fertőtlenített felületet, biztonságos élelmiszergyártást, optimalizált és hatékony eljárásokat biztosítanak, amelyek időt, energiát és pénzt takarítanak meg.

Az Ecolab egyénre szabott programjai biztosítják, hogy ezen termékek révén Ön a lehető legtöbb előnyhöz jusson. A nyílt üzemi tisztítás terén szerzett szakértelem, a folyamatelemzés, termékeink és rendszereink széles köre, tapasztalt szakemberek alkalmazása a különleges kihívásokra is megoldást nyújtanak.

 

Back to Top