Új szabványok a jövő mosodaipara számára

 

 

Mi is az a PERformance®?

A PERformance® egy olyan rendszer, amely különböző modulokból áll. Az Ecolab kifejlesztett egy átfogó koncepciót a mosodák számára, amely üzlete számára a lehető legjobb teljesítményt hozza létre a legnagyobb lehetséges megtakarítás mellett.
Az Performance® koncepció egyik fő hajtóereje a magas koncentrátumú Ozonit ® Performance termék. Ez egy egyedülálló, perecetsav alapú fehérítő és fertőtlenítő szer. Minthogy a vegyi anyagok optimalizálása a mosási folyamatnak csak egy része, az Ecolab három különböző modult kínál.

 

PERformance BASIS


Az alacsony hőmérsékletű eljárások és erősen koncentrált termékek kombinációja jelentős mértékben csökkentik a mosodai folyamatok teljes költséget, és kiváló mosási eredményt biztosítanak.

 •   Alacsony hőmérsékletű folyamatok;
 •   Kórházi mosoda, 60 °C-on;
 •   Hotel mosoda 50 °C-tól kezdve;
 •   Erősen koncentrált termékek;
 •   Kiváló textil védelem;


Az
PERformance koncepció alapja az innovatív mosodai eljárás az egyedülálló fehérítő és fertőtlenítő Ozonit Performance termékkel.

 

PERformance PLUS

Hatékony víz-és energia-visszanyerés
A PERformance Plus egyesíti az innovatív PERformance Basis-t a rendkívül hatékony integrált víz-és energia-visszanyerő rendszerekkel. Például: Aquavent - az Ecolab egyik energia visszanyerő eszköze - hasznosítja a kalandertől elszálló hőt. A felmelegedett friss vizet bevezeti a mosási folyamatba.

 

PERformance ULTIMATE

 

PERformance ULTIMATE
A víz- és energetikai módszereken szerzett több mint 20
éves tapasztalat eredménye. Rendkívül hatékony vegyülettel kombinálva a mosási és szárítási folyamatot a lehető leghatékonyabbá teszi.
Az Ön mosodája felkészült a jövőre.
A PERformance ULTIMATE - a gőzmentes, alacsony energia igényű mosodai program. Mostanáig a gőz a legfontosabb energiaforrás a mosodában. Az energiaveszteségek, sugárzás és a fel nem használt kondenz, stb. miatt a kazán hatásfoka nem tökéletes. Az energia egyre értékesebbé válik. A mosodák számára elengedhetetlen, hogy energiafogyasztásukat minimálisra csökkentsék. A teljesen gőz nélküli mosodai folyamatok az alábbi előnyökkel járnak:

 •   Nem kell befektetéseket eszközölni a kazánba és kazánházba
 •   Nincs szükség a kazán és gőzrendszer karbantartásra
 •   Nincs kazánvíz kezelés
 •   Nincsenek gőz-és kondenz csőrendszer
 •   Nincsenek gőz minőségi problémák (vas)
 •   Nincs energiaveszteség a sugárzás, elszálló gőz, és forró gázok miatt

 

 

PERformance SMART

Míg a három PERformance modul a csőmosókra koncentrál, addig a PERformance SMART az egyedi mosógépekre összpontosít. Az Ecolab ezekre a gépekre ajánlja a működési hatékonyságot növelő PERformance SMART koncepcióját.
Időpont egyeztetés érdekében kérjük, keresse szaktanácsadónkat!

Back to Top