EcoChexx.Net

Az EcoChexx.Net programmal az Ecolab innovatív szoftvercsomagot kínál, ami a korszerű minőségi és higiéniai menedzsment segítségével növeli a termékbiztonságot. A rendszer javítja a minőségi előírásoknak való megfelelést, ezáltal növeli a működési hatékonyságot, a minőséget és a biztonságot..

Az interaktív, web-alapú szoftvercsomag eredményesen és hatékonyan szervezi és dokumentálja a tevékenységeket és higiéniai feladatokat az élelmiszer-termelési környezetben. Minden folyamatokhoz kapcsolódó feladat ütemezhető, értékelhető és dokumentálható. Nehézkes papír alapú minőségirányítási rendszerek helyébe az adatok automatikus feldolgozása kerül, amely lehetővé teszi a magasabb szintű pontosságot és gombnyomásra ad valós idejű információkat.

 

A vezetők kiváló átláthatóságot, tudást és az ellenőrzést kapnak. Az alkalmazottak minden szervezeti szinten megkapják a feladatokra vonatkozó szükséges képzést és támogatást, információkat, ütemterveket és eljárásokat.

  • Teljesen mértékben megfelel minden standard minőségbiztosítási rendszer követelményeinek a minőségirányítási és HCCP optimalizálása érdekében.
  • Automatikusan generálódó eseménynapló feltérképezi és dokumentálja valamennyi tevékenységet és az összes minőségi információ segítségével adja a rendszer jobb működési hatékonyságát.

www.ecochexx-net.com

Back to Top