Higiéniai menedzsment

Teljesítés, körültekintés, nyomon követhetőség és ellenőrzési eseménynapló a kulcsszavai minden modern gyártónak. A kihívást az jelenti, hogyan lehet hatékonyan és eredményesen megfelelni minden minőségi, tanúsítási és ellenőrzési kötelezettségnek, miközben jövedelmező üzletet szeretnénk fenntartani.

Minden higiéniai rendszernek rendszeres autiton kell átmennie a dokumentált eljárások, jogszabályi kötelezettségek és az ipari gyakorlati kódexek biztosítása érdekében. Amellett, hogy az Ecolab hatékony tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatási megoldásokkal rendelkezik, átfogó szoftver rendszerekkel is segítjük az eltérések azonosítását, a jó higiéniai gyakorlat és szabványok betartását; növeljük a működési hatékonyságot, a minőséget és biztonságot.

A higiéniai termékek és berendezések hatékony alkalmazása megköveteli az alkalmazottak megfelelő képzését. Az Ecolab akkreditált oktatói szüksége esetén hatékony képzési programokkal segítik a higiéniai munkát.

Ajánlatunk magában foglalja:

Audixx – átfogó szolgáltatási eszköz, amely testreszabott elemzést nyújt a jelenlegi higiéniai színvonalról, és akcióterv javaslatokat tesz az élelmiszer- és italipari felhasználók számára.

EcoChexx.Net - web-alapú szoftver csomag, mely növeli a termékbiztonságot az optimális minőségi és higiéniai eljárásokon keresztül.

PlanChexx.Net - egyedülálló szoftver minden típusú tisztítási eljárás követelményrendszeréhez.

Back to Top