CIP optimalizálás

Jelenleg a CIP eljárások gyakran gyakorlati tapasztalaton alapulnak, sokszor túlzott biztonsági szinten az idő és a felhasználási koncentráció szempontjából. A tisztító rendszerek CIP folyamatainak nem megfelelő ellenőrzése és nyomon követése gyakran ahhoz vezet, hogy magasabb vegyszer és vízfelhasználással működnek, valamint a tisztítási ciklusok hosszabb ideig tartanak.

Az automatikus működésű CIP rendszereket gyakran kezelik “fekete dobozként”. Bár az irányító rendszerek esetleg már rendelkeznek ellenőrző eszközökkel, az üzemeltetőknek esetleg nincs ideje, vagy tudása hogyan kell az eljárásokat optimalizálni. Az Ecolab higiéniai ellenőrző és optimalizálási eszközei költségcsökkentést és a fenntarthatóság növelését kínálják, valamint mindig karbantartott, biztonságos CIP körülményeket biztosítanak.

Az Ecolab tapasztalt szakemberei, a jelenlegi rendszer alapos vizsgálata alapján optimalizálják CIP rendszerét dokumentált és átlátható módon. Fokozott megközelítéssel eljárva teszünk ajánlásokat a tisztítási és fertőtlenítési körülmények optimalizálására és a jó termékekre, amelyek megfelelnek az Önök követelményeiknek. A kombinált megközelítés dokumentált működési hatékonysághoz és fenntarthatóbb folyamatokhoz vezet.

 

Back to Top