Az Ecolab “Livestock Disease Interventions” programját arra tervezték, hogy támogassa a gazdákat a hatékony, professzionális biológiai biztonsági intézkedések során, amelyek kontrollálják a betegségek átvitelének kockázatát és minimálisra csökkentik a kereszt-szennyeződéseket a mezőgazdasági környezetben.

Ennek elérése érdekében az Ecolab átfogó egészségügyi programot biztosít a mezőgazdasági termelők számára, mely iránymutatást ad a lehetséges kórokozók azonosítására és ellenőrzésére.

Az Ecolab szakértői és megfelelő ajánlásai alapján a gazdálkodók létre tudják hozni saját bio-biztonsági programjukat. Hogy a fertőző ágenseknek való kitettség mértékét minimalizáljuk, kiváló környezetgazdálkodás szükséges, az állatszállások takarítása, a megfelelő szennyvízelvezetés és a lehetséges fertőzést hordozóknak, mint fuvarozók, emberek, járművek és eszközök szigorú ellenőrzése.

A tisztítás és fertőtlenítés fő célja, hogy csökkentse a fertőzéses nyomást és megakadályozza a kórokozók bejutását a gazdaságba. Az Ecolab korszerű technológia alkalmazásával remek higiéniai megoldásokat kínál az egyes követelményeknek megfelelően a különböző alkalmazási területekre.

 

Back to Top