Tőgyhigiénia

A tőgygyulladás megelőzése és a tőgy jó állapotának fenntartása az egyik leghatékonyabb módja a tejhozam és a tejüzem nyereségének növelésére. A biocid termékekkel történő tőgyápolás a legfontosabb vezetési gyakorlatnak tekinthető a tőgygyulladás ellenőrzési programon belül. Professzionális fejési higiéniai ajánlásokkal, nagyteljesítményű tőgyápoló programokkal és fertőtlenítő megoldásokkal segítünk abban, hogy a fertőzéseket megelőzzük, és tehenei a fertőző kórokozók által okozott betegséggel szemben hatékonyan védekezzenek a fejési időben.

A tőgygyulladással szembeni védelem legjobb módja a tiszta és száraz környezet fenntartása, valamint speciális fejés előtti és utáni tőgymártó szerek használata.

Minden Ecolab által forgalmazott tőgymártó szer tartalmaz bőrkondicionáló összetevőt, mint például nedvesítőszereket, puhítókat és exfoliálókat, hogy segítségükkel az egészséges bőr állapotú legyen a különböző környezeti körülmények között, és korlátozzák a baktériumok bejutási pontjainak kialakulását, valamint maximalizálják a tejelő tehenek élettartamát.

Felismerve annak szükségességét, hogy a fejési idő alatt a tőgygyulladással szembeni védelem fokozottan szükséges, a tehenek teljesítménye és kényelme növekedett. Mindezek érdekében az Ecolab számos, könnyen működtethető berendezést fejlesztett ki.

 

 

Back to Top